Newsletter

Nejdelší trasa Night Light Marathonu má novou podobu

1.1.2018   
Foto

Už ne na dvě kola, jak jsme byli zvyklí v minulých letech, ale na jeden dlouhý osmadvacetikilometrový okruh vyrazí ti, kteří se přihlásí na nejdelší trať večerního dobrodružství pod názvem Bedřichovský Night Light Marathon 5. a 6. ledna.

Trať, která se pojede v pátek volně a v sobotu klasicky, závodníky povede přes Novou louku, Kristiánov, Čihadla, Hřebínek a Olivetskou horu. Oproti původně plánové trase se běžci nevydají až na Smědavu, ale od Čihadel vyrazí rovnou směrem k Tetřeví Boudě.

V závěru závodu je pak bude čekat "Pětka", závodní okruh který závodníky přivede do cílové rovinky na stadionu v Bedřichově. Věříme, že to pro účastníky bude příjemné zpestření a změna oproti minulým ročníkům, kdy závod absolvovali na dvou stejných okruzích.

Varianta se dvěma okruhy na 17,5 km by se opakovala jen v případě, že by zůstala špatná sněhová situace v úseku kolem Krásné Máří a Olivetské hory. I tady by však na závodníky čekala příjemná novinka, nevraceli by se totiž až na stadion v Bedřichově, do druhého kola by vyrazili již z Nové louky. Trať by v tomto případě měřila 31 kilometrů.

Zásadní novinkou pro Bedřichovský Night Light Marathon je také to, že si závodníci, kteří si ještě nevěří na delší vzdálenosti, mohou zajet desetikilometrový okruh.

Trasy si můžete prohlédnout ZDE.

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko