Newsletter

Aplikace Záchranka pomáhá v nesnázích, nově i na horách

27.12.2017   
Foto

Ať už se nacházíte kdekoliv, nikdy nevíte, co se může stát. Proto je dobré mít při sobě pomocníka, který v případě nouze rychle kontaktuje zdravotnickou záchrannou službu.

Není nic jednoduššího než si do mobilu stáhnout Aplikaci Záchranka. Ve chvíli, kdy budete v krizové situaci, stačí zmáčknout velké červené tlačítko. To odešle vaši GPS polohu na dispečink zdravotnické záchranné služby daného kraje a aplikace následně vytočí číslo 155. Spojíte se tak se záchranáři i telefonicky a budete jim moct popsat, co se stalo. Použitím aplikace jim rozhodně usnadníte práci – budou přesně vědět, kde se nacházíte, kdo volá, kolik máte baterie a spoustu dalšího. Takže čas jejich dojezdu k vám bude kratší, což znamená, že pomoc přijede dřív.

S letošní zimou se podařilo do Aplikace Záchranka integrovat i Horskou službu ČR. Takže pokud budete potřebovat zachránit na horách, aplikace to sama podle GPS signálu rozezná a jediným stiskem tlačítka přivoláte jak nejbližší záchranáře, tak horskou službu. Ti k vám, když to situace vyžaduje, mohou vyrazit společně se Záchrankou. Více na www.zachrankaapp.cz.

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko